Om klinikken

Filosofien

God tandpleje skaber velvære. Hos Tandlæge Martin Blander Hedegaard ønsker vi, at du skal have det godt med dig selv og dine tænder. Derfor tager vi os altid god tid til at forklare vores behandlingsmetoder og besvare dine spørgsmål.

Historien

Den første tandlæge på adressen Søborg Hovedgade 71 hed Georg Schmidt og drev klinikken frem til 1956. Herefter overtog tandlæge Esther Thorning Knudsen klinikken i en kort periode frem til 1960, hvor hun overdrog klinikken til tandlæge Vibeke Fosgrau. Vibeke ansatte tandlæge Bodil Dyhr Andreassen i 1990 og fra 1992 overtog Bodil klinikken. l 2010 valgte Bodil Dyhr, efter flere års samarbejde, at overdrage klinikken til tandlæge Martin Blander Hedegaard.

Klinikken ligger centralt i Gladsaxe og modtager patienter fra hele Storkøbenhavn.

De ansatte

Venligt og veluddannet personale på klinikken skaber et afslappet miljø og sørger for, at du bevarer sunde tænder hele livet.

Klik på billederne for at se dem større.

Martin Blander Hedegaard  //  Tandlæge

Martin Blander Hedegaard er uddannet tandlæge og tandplejer fra Tandlægeskolen, Københavns Universitet. Martin har erfaring fra både danske og schweiziske tandklinikker og har ved siden af sit virke som privatpraktiserende tandlæge været ansat som klinisk lærer på både Tandlægeskolen og Tandplejerskolen. Senest har han i perioden 2005-2010 undervist tandlægestuderende på Afdelingen for Parodontologi. I øjeblikket fungerer Martin som censor på Tandplejeruddannelsens afsluttende kliniske eksamen.

Alis Thorup  //  Tandlæge, PhD

Alis Thorup er uddannet tandlæge og PhD fra Tandlægeskolen, Københavns Universitet. Alis har flere års erfaring fra både privat praksis og den kommunale børne- og ungdomstandpleje. Hun udfører udelukkende kirurgiske behandlinger på klinikken og har forsket i mundens slimhinder bl.a. i USA. Alis har tillige undervist på Afdelingen for Oral Patologi ved Københavns Tandlægeskole.

Christenze Thode  //  Tandlæge, PhD

Christenze Thode er uddannet tandlæge og PhD fra Københavns Tandlægeskole. Christenze har erfaring fra
både privat praksis og den kommunale børne- og ungdomstandpleje, og har siden 2011 undervist tandlægestuderende på Københavns Tandlægeskole. Christenze holder en PhD fra Afdelingen for Oral Patologi ved Københavns Universitet. Hun har tidligere forsket i diagnosticering af mundhulecancer.

Pia Nielsen  // Tandplejer

Pia Nielsen er uddannet tandplejer fra Tandplejerskolen på Københavns Universitet og har erhvervserfaring fra både privat henvisningspraksis og privathospital. Pia er yderst aktiv indenfor efteruddannelse og sætter en ære i skånsom behandling samt forebyggelse af tandsygdomme. 

Dorthe, Iviet, Dina & Afsaneh  //   Klinikassistenter

Vores dygtige klinikassistenter får hverdagen til at fungere optimalt. Dina, Iviet og Afsaneh assisterer ved behandlingerne, mens Dorthe er receptionist, og den du oftest taler med, når du kontakter klinikken.

Copyright © 2015 Tandlæge Martin Blander Hedegaard. Alle rettigheder reserveret. Design af Box7