De ansatte

Venligt og veluddannet personale på klinikken skaber et afslappet miljø og sørger for, at du bevarer sunde tænder hele livet.

Martin Blander Hedegaard

Tandlæge

Martin Blander Hedegaard er uddannet tandlæge og tandplejer fra Tandlægeskolen, Københavns Universitet. Martin har erfaring fra både danske og schweiziske tandklinikker og har ved siden af sit virke som privatpraktiserende tandlæge været ansat som klinisk lærer på både Tandlægeskolen og Tandplejerskolen. Senest har han i perioden 2005-2010 undervist tandlægestuderende på Afdelingen for Parodontologi. I øjeblikket fungerer Martin som censor på Tandplejeruddannelsens afsluttende kliniske eksamen.

Christenze Thode

Tandlæge, PHD

Christenze Thode er uddannet tandlæge og PhD fra Københavns Tandlægeskole. Christenze har erfaring fra både privat praksis og den kommunale børne- og ungdomstandpleje, og har tidligere undervist tandlægestuderende på Københavns Tandlægeskole. Christenze holder en PhD fra Afdelingen for Oral Patologi ved Københavns Universitet hvor hun har forsket i diagnosticering af mundhulecancer.

Nynne Isaksen

Tandlæge

Nynne Isaksen er uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen, Københavns Universitet. Nynne startede på klinikken i en alder af 14 år. Først som strygepige og rengørringshjælp, senere som klinikmedhjælper. Også under studietiden tilbragte Nynne mange frivillige timer på klinikken og indgår derfor naturligt som en del af vores team. Ved siden af sit virke på klinikken arbejder Nynne i den kommunale børne- og ungsdomstandpleje.

Pia Nielsen

Tandplejer

Pia Nielsen er uddannet tandplejer fra Tandplejerskolen på Københavns Universitet og har erhvervserfaring fra både privat henvisningspraksis og privathospital. Pia er yderst aktiv indenfor efteruddannelse og sætter en ære i skånsom behandling samt forebyggelse af tandsygdomme.

Afsaneh Sepehr

Klinikassistent

Afsaneh Sepehr er uddannet fra Skolen for klinikassistenter og Tandplejere, Københavns Universitet. Afsaneh har mange års erfaring fra privat praksis og assisterer ved alle former for tandbehandling.

Dorthe Friis Lassen

Klinikassistent

Dorthe Friis Lassen startede som elev på klinikken hos Vibeke Fosgrau i 1987! Så med mere end 30 års erfaring er Dorthe den der kender vores patienter allerbedst og dermed den du oftest taler med når du kontakter klinikken.

Dina Barkho

Klinikassistent

Dina Barkho er uddannet fra Skolen for klinikassistenter og Tandplejere, Københavns Universitet. Dina har mange års erfaring fra privat praksis og assisterer ved alle former for tandbehandling.

Vi udfører alle typer
behandling på klinikken,
så du altid er i trygge hænder

Historien

Den første tandlæge på adressen Søborg Hovedgade 71 hed Georg Schmidt og drev klinikken frem til 1956. Herefter overtog tandlæge Esther Thorning Knudsen klinikken i en kort periode frem til 1960, hvor hun overdrog klinikken til tandlæge Vibeke Fosgrau. Vibeke ansatte tandlæge Bodil Dyhr Andreassen i 1990 og fra 1992 overtog Bodil klinikken. l 2010 valgte Bodil Dyhr, efter flere års samarbejde, at overdrage klinikken til tandlæge Martin Blander Hedegaard. Klinikken ligger centralt i Gladsaxe og modtager patienter fra hele Storkøbenhavn.

Filosofien

God tandpleje skaber velvære. Hos Tandlæge Martin Blander Hedegaard ønsker vi, at du skal have det godt med dig selv og dine tænder. Derfor tager vi os altid god tid til at forklare vores behandlingsmetoder og besvare dine spørgsmål.

Billeder fra klinikken

Klik på billederne fra vores klinik for at se dem i stor størrelse.
Få en 360° rundvisning i vores klinik